Hvorfor blive god til excel?

Hos Konsulent Service i Søborg nær København kan du tage et effektivt Excel kursus, som vil gøre dig skarp i programmet. Microsoft Excel er et nyttigt værktøj til at overskue både små og store datamængder. I dag bruges programmet på langt de fleste arbejdspladser, hvor data behandles og analyseres.
Excel anvendes bl.a. flittigt til regnskab, statistik, opslag til varegruppe, fakturaer, budgetter eller i forbindelse med projektstyring og projektplanlægning. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for anvendelsesmulighederne.

Microsoft Excel kan bruges til at organisere datamængder, der umiddelbart virker uoverskuelige, og med programmet kan du nemt sortere og analysere data og generere ny viden om den.
Excel er et brugervenligt program, hvor du kan lave tabeller, udføre beregninger og præsentere analyser gennem forskellige diagrammer.

Excel kursus i København som alle kan forstå

Excel kurser i København som alle kan forstå:
Vi udbyder kurser i Excel, som alle kan forstå, og det er vigtigt for os, at vores undervisning er målrettet dig. Vi møder dig i øjenhøjde, og hjælper dig med at få det fulde ud af programmet, uanset dit kendskab til Excel. Vi har aldrig mere end 10 kursister pr. kursus, så du kan være sikker på, at din stemme ikke drukner i mængden. Med vores kursus i Excel midt i København kan du lære, hvordan du får mest muligt ud af programmet og udnytter dets potentiale fuldt ud. Vi tilbyder kurser i Excel, der passer til dit niveau, hvad enten du er nybegynder, rutineret bruger, eller du befinder dig et sted midt imellem.

Behageligt undervisningsmiljø

Vi afholder vores Excel kurser midt i København i lyse og inspirerende lokaler.
Undervisningen veksler mellem teoretisk gennemgang og masser af øvelser, så du kan være sikker på, at det du lærer også sidder fast, når du forlader kursuslokalet. Undervisningen er tilsat humor, håndgribelige eksempler og god plads til uddybende spørgsmål.

Vi tilbyder Excel kurser på følgende tre niveauer:

Vi har også erfaring med at afholde specialtilrettelagte kurser for virksomheder, hvor vi kommer ud og besøger virksomheden. Læs mere om vores firmakurser.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.